eten-en-drinken-de-pianobar-naaldwijk-2

Het seizoen bepaalt de toon van het diner.

’s Avonds schuiven vrienden hier gezellig aan in het restaurant, om later door te schuiven naar het bargedeelte voor frisse pils, verleidelijke wijnen en lichte rosé. Het seizoen bepaalt de toon van het diner in de Pianobar, waardoor de producten altijd vers en vol op smaak zijn.

Maandspecial

Voor

SALADE GEROOKTE EENDENBORST FILTET met een honing-sinaasappel dressing  11,50

HERTENCARPACCIO
met rode bieten blokjes, truffelmayonaise, pijnboompitten, witte ui en rucola  12,50

WILDPATÉ
met balsamico crème, blauwe druiven en
toast  9,50

Maandspecial

HERTENBIEFSTUK
met sjalottensaus, rode kool, aardappel puree en een stoofpeer  24,50

WILDBURGER
op een Milanobroodje met truffelmayonaise, rode uien compote en rucola  16,50

PIANO STOOFSCHOTEL
met hert, haas en wildzwijn  17,50

Dessert

APFELSTRUDEL
met vanille saus, kaneelroomijs en
slagroom  6,75

STOOFPERENTRIO
met stoofperenmousse, stoofperenijs en een stoofpeer  6,50

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje!

Not readable? Change text.