Kerst Menu

Voor
Ambachtelijk gerookte paling van Hoeks en Heerlijk met een Noorse garnalencocktail en luchtige whiskymousse, rode ui en frisee
Carpaccio van kogelbiefstuk met truffelmayonaise, oude kaas,uitgebakken spekjes, rucola, kappertjes, rode ui en pijnboompitten
Fazantenpaté met bosvruchtenchutney, rode ui, pijnboompitten en toast
3-kazen salade van brie, geitenkaas en gorgonzoladressing met rolletjes courget, jullienne gesneden paprika, rode ui, pijnboompitten en gemengde salade
Tussen
Tomatensoep met gehaktballetjes en crème fraiche
Heldere runderbouillon
Hoofd
Tournedos van ossenhaas met peperroomsaus
Varkenshaasmedaillons met bospaddestoelensaus
Hertenbiefstuk met rode portsaus
Zalmfilet met witte wijn-dillesaus
Kabeljauwfilet met hollandaisesaus
Gevulde paprika met diverse groenten, cashewnoten, gegratineerd met gorgonzola en pesto
Na
Lopend chocoladetaartje met frambozen en bananenijs
Apfelstrüdel met stoofperensorbet en vanillesaus
Kaastrio met blauwe druif, appelstroop en roggebrood
3 gangen € 33,50
4 gangen € 38,50
Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje!

Not readable? Change text.